C'est la vie

Brittsommar och energiflöden

Jag ringde precis angående ett jobb jag sökte för några veckor sedan. Tyvärr var jag inte en av de sju personer de kallat till intervju men med tanke på att de fått in 130 (!) ansökningar, och jag inte var hundra procent kvalificerad för tjänsten (som renodlad copywriter), så kan jag inte riktigt ta det personligt. Inte kom jag in på någon av de sex kurser jag sökte i höst heller som hade hjälpt mig att få just ett sådant jobb som jag nu inte fick. Tack Covid-19 för att du krossar mina och 128 andras framtidsdrömmar. Plus några miljoner till dårå. Jäkla skitvirus. Jag vet att jag trots allt är lyckligt lottad jämfört med många andra, men det känns ändå surt.

Jaja. Jag var i alla fall inte en av de som sållades bort direkt och han tyckte att jag hade en bra profil, men att andra hade mer erfarenhet och utbildning inom copywriting. Inte för att det hjälper mig rent praktiskt men det gör åtminstone att självförtroendet inte sänks totalt av nederlaget.

Hoppet hålls uppe med hjälp av energiboosten jag fått de senaste dagarna. Mycket tack vare vänner som lyfter och stärker min mentalt men även det fina sensommarvädret. Jag har insett att just det sociala i mitt liv är vad som ger mig bränsle mentalt (så länge jag varvar socialt umgänge med egentid). Som exempelvis måndagseftermiddagen med Clara, ett slumpartat men kärt återseende med en vän jag inte sett på länge, lugna morgnar med en säng som badar i solsken via ett vidöppet fönster och så en mysig middag igår med Anneli. Vi två är som ett gammalt gift par. Det finns ingen annan vän i mitt liv som jag har en så ärlig och rak kommunikation med, så ibland blir vi irriterade på varandra men hyser en enorm respekt för den andras integritet. Det är fint <3

I söndags var det härligt brittsommarväder så jag begav mig ut med mina blottade ben för att prova ett nyöppnat kafé i området. Det har absolut potential att bli ett favorithak men de kan behöva möblemang som inte för tankarna till en sjukhusmatsal, samt ett Instagram-konto eller en hemsida. Marknadsföraren i mig vill sätta sig ner med ägaren och gå genom en marknadsstrategi.
Kaffet kommer från Solde så det är kvalitetssäkrat, och kakan jag köpte var riktigt smarrig. Vi får se hur det utvecklar sig framöver.

Jag skulle kunna ta en miljon bilder på omgivningen just nu. Höstfärgerna är så vackra.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.