C'est la vie

Bringing out the shades

 

Min morgon började inte så bra, vilket ledde till att jag nu är megasen till kontoret. Jag är oftast där senast klockan kvart över nio och nu kommer jag vara framme tio. Det är riktigt irriterande eftersom att jag ville gå senast kl 17 idag och har massor att göra. Tur att jag inte har några möten! En mocha latte och lite sol gjorde i alla fall morgonen lite bättre. Dessutom härligt att kunna ta fram solbrillorna igen. Även om det fortfarande är kyligt så känns det att våren är runt hörnet. Jag hoppas att vädret håller i sig hela helgen. Tänk att få sitta på en uteservering på lördag och njuta i solen? Det vore underbart! 

 

Nu är jag strax på jobbet så jag får runda av. Det kommer ett throwback-inlägg senare så kika in i eftermiddag/kväll.

 

Hoppas att ni får en riktigt bra dag och att solen lyser på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.