C'est la vie

Bonjour Vendredi!

 

 

God morgon fredag!

Jag hade en sådan mysig middag igår med två fina vänner. När man inte är på topp (tro mig, mitt liv är inte perfekt bara för att jag bor i Paris) behöver man sådana kvällar då man får höra just det där som gör att det känns som att man faktiskt kan göra allt det där man tvivlar på. Någon som muntrar upp, förstår, peppar och delar med sig av råd och erfarenheter. Mina vänner är de bästa, oavsett om de befinner sig här, i Sverige eller i något annat land. Jag hoppas de vet hur mycket jag tycker om dem och uppskattar dem.

 

Idag är det fredag och solen skiner in genom mitt vardagsrumsfönster. Jag har ätit en god frukost och ska städa och fixa lite hemma. Jag är ledig hela dagen idag men jobbar däremot ikväll.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Inte ens Paris som stad kan kompensera för riktigt goda och fina vänner. Skönt att du har ett gäng sådana att omge dig med både i Paris såväl som hemma i Sverige. Vi behöver dem mer än vi tror. Önskar dig en riktigt fin fredag och en härlig helg på det! Kram

  • Maja

    Sv: Vi var där söndag-onsdag (åkte från hotellet vid 18-tiden så hade hela den dagen med kan man säga). Det var alldeles lagom tycker jag men fanns såklart massa mer att se så man kan nog vara där längre också. Åk! 😉 Och ja, tänk vad vänner gör för en egentligen. Man hade inte varit människa utan dem. ha en fin helg! 😊

  • Erin

    "trust me, my life is not perfect just because I live in Paris." I am highly suspicious of this statement, I don’t think it’s true 😉 I love that you get to spend a glorious Friday with the sun streaming into your apartment. Sounds wonderful! Enjoy it (and your avocado, aussi).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.