In the kitchen

I need you guys!

 

Storhandlade i tisdags men ändå känns det som att jag inte har någonting att laga till middag…

 

Jag vet inte vad mitt problem är just nu men jag är fruktansvärt oinspirerad vad gäller matlagning. Ikväll kommer två kompisar på middag och jag har ingen aning om vad jag ska laga till middag. Det är oftast min starka sida men det enda jag kan komma på är pastarätter och det ska jag INTE laga eftersom vi åt det till middag igår.

Det jag har hemma är det på bilden plus köttfärs, parmaskinka, vanlig kokt skinka, zucchini, ris, buljong, bacon…

 

Så mina fina läsare. Jag vänder mig till er. Kan ni inte hjälpa mig med lite idéer och inspiration? Ni behöver inte skriva ut hela recept för jag går ändå aldrig exakt efter dem. En kort beskrivning med de viktigaste ingredienserna räcker. Eller en länk till ert favoritrecept på nätet kanske?

 

Jag BEHÖVER er nu!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.