C'est la vie

Blå himmel

Yes, blå himmel idag! Det ser ut att bli en fin dag. 🙂 Hoppas värmen ökar också för nu är det lite kyligt..
Om lite mer än en timme ska vi iväg in till stan. Idag är det Kyrkans barntimmeSvenska kyrkan som gäller. Efter det blir det nog att mysa i en park i närheten.

Btw, jag kommer inte kunna uppdatera som jag gjort innan. Dels så är jag inte sjuk längre och har ingen lust att sitta vid datorn flera timmar om dagen och sen hinner jag inte eftersom vi gör mer av dagarna nu. Det kommer kanske bli mellan 1-3 inlägg om dagen. Vissa dagar kanske jag inte uppdaterar alls.
Sen har jag inte lagt ut bilder på familjen jag bor hos. De vet inte om min blogg och det känns helt enkelt lite utlämnande att visa bilder på dem utan deras samtycke. Och att springa med en kamera och fota dem i ett känns lite wierd. Så det blir mest foton på mig, miljöer och andra människor.

Just so you know. 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.