Paris

Mercredi en Paris

Jag gick ju runt i Montmartre idag och tittade lite på egen hand idag. Försökte få lite grepp om hur och var allting ligger. Jag har ganska bra lokalsinne, så jag minns oftast rätt bra när jag väl varit där en gång. Men sen är det avstånd och gator man kan förväxla och missförstå.

Först var jag tvungen att gå till la poste och köpa frimärken till några kuvert som jag egentligen borde skickat för två veckor sedan(inte bra!). Det var skumma maskiner man skulle trycka på och sen skulle man väga dem för att de hur mycket det skulle kosta. Fattade ingenting. Men en snäll man hjälpte mig. Nu vet jag iafl hur man gör nästa gång! 
Glömde föresten min plånbok hemma, det gör jag INTE om. Skulle det hända när jag var ensam och inte hade metrobiljetter på mig så skulle det vara katastrof. Men jag fick låna pengar av Helene som tur var. Hade kommit ihåg att ta med exakt allt annat… utom pengar och id-kort. Haha! 😛

Montmartre är en fin stadsdel. Någon dag ska jag åka in till Pigalle också. Och ta en närmre titt på Sacre Cœur. Av alla de 4 gånger jag varit här tidigare så har jag inte sett den på nära håll. Skandal va?


Typiskt franska gatulykor. Och vacker trappa va?


Jag köpte med mig macarons från ett patisserie. 35 spänn för de tre små… Trop cher! Men det var det värt, haha! Har en kvar dessutom. Nattamat. 😛


Jag älskar mina solglasögon! Köptes på H&M för en månad sen ungefär. De är både snygga och sköna. 🙂

0 kommentarer

  • Sofia

    Åh, vad jag saknar Paris när jag ser de underbara bilderna!
    Jag har varit där i två längre omgångar, jobbat på ett IT-företag som assistent och bara njutit av atmosfären!

  • HannahSthlm/Johanna Törnqvist

    Kan nog inte läsa den här bloggen..haha..jag får såndan nostalgi..vill tillbaka nu 😊!
    Men det är klart jag kommer följa dig..trots att det hugger i hjärtat av saknad vid vissa bilder! 😊Kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.