C'est la vie

Besviken

Vad har hänt idag då? Har bokat om flygbiljetten, så nästa onsdag eftermiddag flyger jag till Köpenhamn. Kommer stanna i två veckor och sen åka tillbaka. Kostade 500 spänn att boka om den och det fick jag stå för. Frågade Helene om de inte kunde stå för tågbiljetten till flygplatsen eftersom detta faktiskt är mest omständigt för mig och eftersom jag är i ett land där jag knappt känner en människa och måste ta tåget eftersom jag inte har någon som kan skjutsa. Men nej "det får faktiskt jag stå för". Och det är ju så synd om dem för att de spenderade 2000 kr på en flygbiljett "som de kunde gjort något roligare för". Vadå det är mitt fel eller? Jag har också slösat en massa pengar på det här! Vi tog alla en risk med detta. Jag lämnade fan hela mitt liv och packade ihop min lägenhet med en veckas varsel!

Och jag har ju verkligen kostat dem sååå mycket pengar. Och inga metro-biljetter har de gett mig sen innan helgen. Så att åka in till Paris bara för att är inget att fundera över ens.
That’s why I’m stuck here today. Har inte råd att köpa biljetter för 70 spänn varje dag.

Jag känner mig så jäkla besviken och irriterad över det här.

I övrigt så har jag läst en del idag. Har snart bara en fjärdedel kvar av min bok nu. Iafl lite underhållning. 🙂

0 kommentarer

  • Magdalena

    Vad tråkigt att de e så. Det som verkade så bra. Men om du ska se det positivt så får du iad träffa dina vänner nu ett tag 😊 Och sen åka tillbax igen. Verkar lösa sig för dej sen så det går nog vägen. Jag är imponerad över att du ens bara vågar åka så 😊

  • camme

    I feel for you! Fy va trist att det blivit så här, jag menar det minsta de kunde göra var ju att betala din biljett…. kasst. Tycker att du, jag å S får ta en fika när du kommer hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.