Okategoriserade

Mitt nya motto

Jag är duktigt trött idag eftersom jag vaknade tio i sju och inte kunde somna om. Låg och halvslumrade ett tag, men fick ge upp och inse att jag inte skulle kunna somna om.
Igår kom jag till insikt om en sak. Någonting hände som fick mig att inse att livet ibland är surt, men man får helt enkelt bita ihop och göra det bästa av saken. Min pappa är ganska bra på att pusha mig till att vara en stark och självständig individ. Först vill man bara säga "håll käften, du har ingen aning om hur det är!", sen inser man hur rätt han har.
Jag är ju faktiskt vuxen och allt behöver man inte måla i svart.

Jag går efter Timbuktu’s motto: Det löser sig, det gör det alltid. 😉

Nu ska jag äta frukost, sen blir det Paris. Först till agenturen och skriva på papper, sen till familjen jag förmodligen ska till i juli. Wish me luck! 🙂

Btw, solen skiner idag och det ska bli VARMT. I like!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.