C'est la vie

Behind the scenes

 

Ni vet när jag lägger upp en fin bild på någonting från mitt hem, eller någonting jag äter? Såhär ser det oftast ut på riktigt. En köksbänk med grejer i en enda röra. Ett paket snabbmakaroner, en smutsig kniv, en gurka som jag inte tänkt på att lägga in i kylen på tre dagar och en skål med socker som står framme sedan morgonkaffet. Nöden har ingen lag. Ibland behöver jag bara få i mig någonting att äta innan jag får blodsockerfall. Eller så är jag så sugen på ost att jag äter det rakt upp och ner och orkar inte bry mig om hur det ser ut på bänken. Undrar hur många food bloggers som skulle visa kunna tänka sig att visa hur det ser ut innan de fotar de där perfekt komponerade tallrikarna? Eller hur en modebloggares garderob verkligen ser ut? Min är i alla fall en enda röra. Precis som min köksbänk. 

 

Jag kom hem för en stund sedan efter en riktig långfika med min kompis Sandra, och skulle ner till tvättstugan för att hänga upp tvätten som jag fick lov att lämna i en fuktig hög när jag skulle iväg. Jag gjorde en miss och såg inte att en granne bokat tiden efter, så kunde inte tvätta allt. När jag kom ner så upptäckte jag att han hängt upp det åt mig, haha. Så himla snällt!

 

Nu ska jag ner med lakanen och mattorna, sedan fixa lite middag. Ikväll blir det myskväll i soffan för jag behöver verkligen spara pengar inför Rom. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.