Spain,  Travels

#tbt – Barcelona 2011

En tillbakablick i arkivet och en vecka i Barcelona sommaren 2011. Jag bodde i Paris vid det tillfället, hade precis avslutat min första praktik och gick genom en jobbig period eftersom att jag hade sagt upp mig från mitt jobb och inte visste om jag skulle åka hem till Sverige eller stanna kvar i Paris resten av sommaren. Min syster bodde då i Barcelona sedan några månader tillbaka så jag åkte för att hälsa på henne. Hon och hennes kompisar hade en ”brunaste blondinerna i Spanien”-tävling och jag var lika blek som ett lakan. Som vanligt.
Förutom att jag blev bestulen på 70 euro av en ficktjuv så var det en riktigt härlig resa. Det var mitt första besök i Barcelona men det blir definitivt inte det sista. Det är verkligen en härlig stad som har allt du kan tänkas behöva på en semester. Strandliv, nattliv, kulturliv och livlighet. Väldigt mycket liv på en och samma plats helt enkelt. Sedan älskar jag alla platser med palmer. Då känner jag verkligen att jag är på semester.

// A walk down memory lane to when I was visiting my sister in Barcelona. I was living in Paris at the moment, and had recently finished an internship. My sister was living there over the summer in 2011, and I was in a rough patch, so I bought a plane ticket so see her for a couple of days. It was a bit of an impulsive trip, and besides losing 70 euros to a pickpocket theif, it was a nice week. I really like Barcelona. The city is vivant and full of beautiful places to see. You have night life, beach, culture and shopping in one place. And it’s cheap! I think I will go back again soon.

0 kommentarer

 • teruko

  Var i Barcelona 1969 = för 47 år sedan!! Vore kanske läge att återvända? 😉 Minns att det var en fin stad då och den lär väl inte ha blivit sämre kan jag förstå… Problemet är att Paris alltid lockar mest!

 • Ellinor

  Härliga bildet du bjuder på! Minns inte vilket år jag var i Barcelona, men det är väldigt längesedan i alla fall. Det är också en stad jag gärna skulle vilja åka tillbaka till…snart!

 • Christine&OtherSweetStories

  Oj, haha! Ja jag vill gärna tillbaka igen. Kanske borde åka dit en sväng mot höstens kant. Kan behövas lite sol och bad i oktober med. Hur är det då i Barcelona? Har du varit där den tiden på året? Jag antar det om det var din åttonde gång 😉

 • Christine&OtherSweetStories

  Oj ja då ska du definitivt återvända! Man kan ju faktiskt hitta ganska billiga biljetter dit med low cost flights. Varifrån flyger ni förresten? Det måste vara Östersund-Stockholm och sedan vidare, antar jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.