In the kitchen

Baka baka liten kaka

Jag sitter och äter lite frulle just nu. Lånade Björnbröder av kusinen så sitter och tittar på den samtidigt. Haha, jag kommer aldrig växa ifrån Disney-filmer! Det kommer vara jag som föreslår Lejonkungen, Aladdin etc för min framtida son/dotter.

”Ska vi inte titta på Den lilla sjöjungrun mitt barn?”
”Amen vi tittar ju ALLTID på det!”
”Håll tyst unge, nu börjar det”

Om ett par timmar kommer Isabelle hit så jag får snart lyfta rumpan och städa undan lite här hemma. Vi ska dricka kaffe och snacka skit. Det blir trevligt. Jag funderar på om jag borde baka något. Men vad? Sockerkaka…?
I torsdags bakade jag och Stina en kladdkaka med Daimgrädde på. Det var så sjukt mäktigt. Herregud jag mådde illa av tre skedar! Nästa gång får det nog bli på kakao och inte riktig choklad. Men alltså vi hade får 5 plus av Aftonbladets mat-bilaga 😉 Den blev superlyckad!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.