C'est la vie

Jag glömde min hår-djungel i Paris


Kycklinggryta

Jag orkade inte förflytta mig någonstans ikväll så i stället tog jag mig i kragen och lagade en riktigt god middag(efter en lång tid utan ork och med skräpmat och mackor till lunch/middag). Det blev riktigt bra! Nu sitter jag och tittar på Road Trip. Tom Green är så jäkla underbart konstig och galen i den filmen, haha!

Jag mailade Christophe innan och frågade om jag glömt min hårborste i Paris. Den har varit mystiskt försvunnen sen jag åkte till London.
Jag pratar ju franska ganska okej men just skriften är kanske inte så klockren. Oftast går det bra ändå, men denna gången blev det visst fel.

Ni som kan lite franska ser ju felen, haha! Det jag frågade var ”om jag glömt min hår-djungel i Paris”.
Jag är ganska lat och orkar inte alltid kolla upp orden innan jag skriver dem. Så jag gissar. Ibland blir det rätt. Ibland blir det fel 😉 Jag hade iafl glömt borsten. För er som väntade på den spännande upplösningen…

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.