Health & Fitness

Back on the healthy track – 5.0

Senaste tiden har jag märkt av att min kropp inte får i sig tillräckligt med näringsrik och vitaminrik mat, vilket gjort att jag gått ner i vikt och varit väldigt trött. Jag vill försöka få ordning på min fysiska hälsa så jag har googlat en massa om vad jag behöver äta för att få i mig alla vitaminer. Jag tror inte på dieter eller matregler utan jag tror att man kan äta det mesta i måttliga mängder. Alkohol dricker jag inte så ofta längre men det är inte heller någonting som jag känner ett behov av att utesluta helt. Jag har i alla fall börjat göra smoothies och slänger i lite allt möjligt där som är bra för kroppen. Blåbär, mango, apelsin, äpplen, ingefära, kokosvatten, bladspenat m.m. Det är bättre med för mycket vitaminer än för lite, right? Jag måste även köpa rätt sorts tillskott. Tydligen räcker det inte med den låga dosen D-vitamin som apoteken säljer.

Dessutom behöver jag nog ge min hy lite extra kärlek nu när vädret skiftat så dramatiskt. När jag hälsade på syrran i Vietnam i vintras så fick jag en ansiktsmask av charcoal och en ansiktskräm i julklapp. Det är tydligen koreansk hudvård som ska vara AMAZING. Jag kan hålla med om att det håller hyn i bra form så ikväll när ovan nämnda syster kommer över på middag ska jag passa på att föreslå lite hemmaspa.

Jag gissar att detta kommer hålla i typ tre dagar innan jag blir för lat för att fortsätta vara nyttig och i stället går tillbaka till stressiga morgnar och en macka i farten.

Innan syrran kommer hit ska jag ner till tvättstugan och starta två maskiner så att jag har lite rena kläder att packa i resväskan inför min kommande weekend getaway. Anna pratade någonting om bikini och inomhuspool, vilket låter mer än okej. Jag längtar till torsdag eftermiddag när jag sitter på tåget ner mot Tyskland.
Just det. Jag ska ju iväg och träna. Det höll jag på att glömma bort. Det är dags att börja jobba på att få tillbaka mina muskler. De försvann någon gång där i somras.

Todeloo!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.