Things I like

Back in the city

I morse vaknade jag till den här utsikten. Fint va? Jag har verkligen haft en fin helg med ett gäng vänner. Grillning och rosévin igår kväll, följt av en natt med skön sömn och idag har vi solat, haft tennisturneringar, ätit långlunch och slappat.

Vi kom tillbaka till Paris för bara någon timme sen efter en försenad middag på ett brasserie i byn, och nu är jag dödstrött. Jag ska krypa ner i sängen och kramas lite med min hopplösa men ack så underbara fransman innan jag sussar som en bebis. I morgon är det jobb som gäller och efter det AW med Maria. Bloggen får jag ta igen i morgon kväll.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.