C'est la vie

Another Story

 

 

Igår eftermiddag var jag på stan med min kollega Janneke. Förutom lite shopping tog vi även en sen eftermiddagsfika på Le Pain Quotidien. Varje gång vi går förbi en sådan brister hon ut: ”oh, that one looks nice!”. Ja, det är också Le Pain Quotidien precis som den vi var på, säger jag varje gång. Hon tycks aldrig lära sig att det är en kedja, haha.

 

Shoppingen då? Jag tog med henne till & Other Stories (på vägen sprang vi dessutom in i en annan kollega, ibland är Paris bra litet!), såklart. Jag tror hon sa ”I’m so happy you showed me that store!” minst fem gånger. Ja, hur kan man inte älska den? Själv kom jag hem med en stickad tröja och ett halsband därifrån. Då jag har en extra inkomst denna månaden kände jag att jag var värd det (man hittar ju alltid en bra ursäkt, eller hur?). Dessutom behöver jag varma stickade plagg och den här är i 98 % ull och kostade ynka 55 euro.

 

Efter ett lite söndagsträning på gymmet ska jag nu åka ner till Marais för brunch med den här bönan, som är på besök i Paris.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.