C'est la vie

I won’t judge

 

 

Kvällens gourmetmiddag: Pizza à la Picard. Visste ni att de fick utmärkelsen ”årets butik” i Sverige? Kan det vara för att svenskar är besatta av allt som är franskt, parisiskt och såklart älskar chevrééé? Det är ju bara att kolla i varenda svensk butikskedja dessutom. Det är ”Comme ci, comme ça”, ”Paris”, namn på gator som ingen någonsin hört talas om (men det ser ju så fräsigt ut) och Eiffeltorn överallt på alla plagg och inredningsprylar! Ingen vet vad det betyder, men det ser ju jäkligt chict ut. 

 

Hur som helst, jag ska inte vara den som är den. Ni är inte annorlunda från japanerna ska ni veta. Jag dömer ingen. Jag har en Cheap Monday-tröja som det står Stockholm på. Stolt svensk.

 

Nu ska jag titta lite på Downton Abbey och äta en mini-molloeux au chocolat med vaniljglass (även det från Picard). Ni märker ju vilket spännande liv jag lever här, men måndag är en äkta ”metro-boulot-dod”-dag för mig. Det är inte mycket som kan få mig att gå ut efter jobbet veckans första dag. Om det inte innebär gratis drinkar och snittar max, MAX 2 km från mitt hem. Då kan jag övertalas. 

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.