C'est la vie

À Paris

Bonjour! Je suis à Paris(= jag är i Paris), och bor just nu hos Natalie tills jag hittar ett rum/en studio. Hon bor mitt i smeten, vid Tuileries i Paris 1er arrondissement. För er som inte känner till Paris så är det mellan Louvren och Champs Elysées.

Jag tog mig en sovmorgon idag, eftersom jag fortfarande var trött efter festnatten på Slaghuset, men nu är jag igång. Har duschat och ska fixa hår och sminka mig. Sen ska jag åka och titta på ett rum i 6:e. Pleeease say that it’s good. Efter det blir det jobb och sedan möte om ett extrajobb.

Det känns lite märkligt att vara tillbaka efter så många veckor i Sverige. Franskan känns lite ringrostig, men inte har jag glömt inte! 🙂
Och nu går vi mot ljusare tider. Vår i Paris… kommer bli SÅ bra!

Ha nu en bra dag allihop!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.