C'est la vie

A Good Saturday

 

Jag var som sagt på bio i eftermiddags med det alldeles utomordentliga sällskapet Sofia. Filmen vi såg heter Kyss mig, med bl a Lena Endre i rollerna (jag fattar dock inte varför underbara Björn Kjellman fick en liten fjuttig biroll bara?). Vi prasslade med Daim, skrattade åt hur dåligt de översatt filmen på franska och var nog båda överens om att filmen var ganska okej, även om den var lite väl ”svensk” på sina ställen.

 

Efter bion med Sofia åkte jag ner till Ecole Militaire för vin och middag med Katrin i hennes mysiga och fina lägenhet. Vi har liknande smak vad gäller inredning och nu längtar jag ännu mer till den dag jag och C flyttar till en omöblerad lägenhet och jag får inreda efter eget tycke.

 

Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt i morgon och baka (!?). Dessutom har jag saknat killen under dagen så jag ska pussa lite på honom.

 

God natt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.