My Sweden

24 hours

 

 

Ett par bilder från de senaste 24 timmarna. God hemmagjord sallad till middag igår kväll. Lördagskväll på Victors på Lilla Torg tillsammans med två 08-or som varit på besök i Malmö över helgen. Himla trevligt var det. Idag sovmorgon, följt av brunch hemma hos Sophia och Joakim. På eftermiddagen promenerade jag och mamma förbi loppisen på Drottningtorget. Planen var att åka ut till Västra Hamnen men dels blåste det så mycket, och sen så kom det mörka moln (som sedan passerade förbi mot öster i stället) från Danmark. I stället gick vi in mot stan och fikade lite i solen.

 

När man åker hem såhär blir det lätt ganska internsivt och jag blir dessutom ganska trött. Jag är omgiven av folk hela tiden och hinner inte riktigt landa. Då är det skönt att ha ett par kvällar då man bara kopplar av och inte gör någonting speciellt. Nu ska jag och mamma laga lite mat, sedan blir det film i soffan. Precis vad jag behöver. 

 

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Lika mycket som man bara vill vara nära sina nära och kära hela tiden, lika stort behov har man (i alla fall jag) av lite egentid emellanåt för att just landa som du skriver. Du verkar i alla fall ha haft ett par riktigt fina dagar nere i Malmö och ännu återstår det ännu många härliga sådana. Tråkigt att jag aldrig kom iväg söder ut denna vecka men det får bli vid ett annat tillfälle. Har som alltid en stark längtan till Paris…Vem vet vad som händer i höst 😉 Kram

  • Christine&Paris

    Nej, faktiskt inte! Finns flera loppisar. Les puces au St Ouen är ju en stor som är öppen alla dagar, ligger vid Port Clignancourt. Sedan brukar de ha en vid Hotel de ville ibland och på Place de Marché St Honoré. Sök på brocante+paris så hittar du säkert mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.