My Sweden

Now that I’m here

 

 

Jag är så trött just nu och skulle behöva en god natts sömn. För att döva min post-intensive-work-week-jetlag blev det lite shopping på stan med mamma idag. Ett par sandaler på rea och sedan ett gäng strumpor på Twilfit. De har 70 % rabatt på ALLA strumpor. Härligt att rean fortfarande är igång här! Sedan åt vi lunch med Sophia när hon slutat jobbet, följt av fika hemma hos kusinen tillsammans med två trevliga vänner till henne som kom förbi.

 

Nu ska jag bort till Hemköp och handla lite till middagen. Jag tänkte att ”jag kan ju köpa en flaska vin också”, men kom snabbt på att, nej det går ju inte. När i helskotta ska de skrota Systembolaget? Det är ju värdelöst att man inte kan ha en vinkväll spontant en lördagskväll! Det får bli vin ute i stället!

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.