C'est la vie

Not an ordinary Monday

 

 

Nu sitter mina kollegor på kontoret och känner sig måndagströtta. Själv sitter jag här i soffan, slötittar på TV och har precis ätit goda mackor med basturökt skinka till frukost. Planerna för idag är först lite ärenden på förmiddagen och några viktiga samtal. Det gäller att passa på när jag är här. Sedan ska jag träffa en kompis för lunch. Vi har inte setts på typ ett år så det ska bli så kul att ta igen lite.

 

Igår såg jag och mamma Les Intouchables (”En oväntad vänskap”, på svenska). Hon hade inte sett den innan och jag visste att hon skulle tycka om den. På tal om franska så har jag drömt på franska två nätter i rad nu. Jag kommer dessutom på mig själv att tänka på franska och ibland slinter franska ord ur munnen. Trots att jag är i Sverige. Jag antar att jag börjar bli ganska van vid det språket nu.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.