C'est la vie

@ WORK

 

 

Veckan börjar gå mot sitt slut och jag känner mig förvånansvärt lugn inför fredagen. Eftersom vi slutar tidigare på fredagar har jag även mindre tid för dagens uppgifter, men jag har avancerat ganska bra denna veckan så morgondagen kommer förhoppningsvis vara ganska lugn. 

 

Jag vet att några av er undrat över vad jag jobbar med. Av uppenbara skäl skriver jag inte ut företaget här på bloggen, då jag vill skilja på mitt privatliv och mitt jobb. Det finns någonting som heter google och där hittar man allting, på både gott och ont.

 

Hur som helst. Sedan 7 månader arbetar jag på ett startup-företag som utvecklar mobilapplikationer och jobbar med mobile marketing. Mitt ansvarsområde är bland annat svenska marknaden (jag skriver texter, översätter, har kontakt med svenska utvecklare, ansvarar för skandinavien etc), plus att jag jobbar med projekt vid sidan av och med partnership development. Min chef är fransk men utöver det är vi ett härlig gäng från hela världen och alla är mellan 21 och 33 år. Det är alltså en ganska dynamisk och multikulturell arbetsplats.

 

Så nu vet ni det!

 

 

 

0 kommentarer

  • Anna

    Hej! Jag är intresserad av att jobba i Paris. Pratar flytande franska och fler språk. Hur ser du på arbetsmöjligheterna där? Har utbildning inom kommunikation. Är det något som går att relatera till ditt jobb? Hur kom du intill och hur gör man det på bäst sätt. Du får gärna mejla om du vill och har tid. Mvh o kram!

  • Christine&Paris

    Vilket område söker du inom? Jag vet att vi söker folk från december-januari, en office manager (kanske under din kompetensnivå?) och en business developer i alla fall. Jag vet inte riktigt hur marknaden ser ut just nu men inom kommunikation är det i regel ganska tuff konkurrens, och dålig lön.. Men maila mig direkt på christinesblogg@hotmail.com med lite mer info om vad du söker och vad gjort tidigare så kanske det är lättare att komma på hur du kan gå vidare 😊 Kram

  • Ellinor

    Tycker du verkar ha ett väldigt spännande jobb som dessutom ligger i linje med din utbildning. Så roligt att du hittade något som du trivs med i Paris och kan påbörja din karriär där. Själv drömmer jag fortfarande om att den där gyllene chansen skall dyka upp för egen del (ja, jag vet att man kanske får lägga manken till lite själv också 😉) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.