C'est la vie

Why oh why

Helvete. Varför tusan gick jag in på den där sidan? Råkade scrolla ner lite för mycket och läsa något som fick mig att sätta halsbrännan i halsen och nu sitter ännu illamåendet kvar. Magen vrider sig och det ännu inte läkta hjärtat skriker: Varför gör du såhär mot mig?!

Jag får skylla mig själv. Det vet jag ju. Men vad fan, jag är född i nyfikenhetens tecken.
Jävla skit. Kan inte låta bli att undra… Är det annorlunda nu?

En sak är säker. Never more!

———————–

Jag tror att det nu är ca 70 % risk att jag blir förkyld till helgen. Möjligtvis till och med 83 %, beroende på om mina dagliga Berocca-drinkar hjälper eller ej. Jag är hos Anna och Philippe för VAB, och lilla S har nyst i mitt ansikte sådär 4-5 gånger samt hostar lite då och då åt mitt håll. Så chansen att jag ska klara mig undan är nog ganska minimal. Trots mitt extemt(det är verkligen det, fattar inte själv hur jag klarar mig undan alla virus och bassilusker) täta immunförsvar.
Jobbar till ca kl 18 och sen ska jag hem och titta på The Ugly Truth och gotta mig under täcket. Igår satt jag och bölade till DHW så jag behöver nog någonting att asgarva till ikväll. Och så ska jag dricka upp hela mitt juicepaket. Jag VÄGRAR vara sjuk i helgen för då kommer både Robin och Emilie till Paris! 🙂

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.