Shopping

Vårblommor

Om jag bara får välja att gå till en enda butik under mina besök i Paris så vore det utan tvekan Comptoir des Cotonniers. Förvisso handlar jag bara där under rean eftersom att priserna inte alltid är överens med min budget, men mest av allt så är jag snål och älskar att fynda. Sist jag botaniserade bland deras utgående kollektioner köpte jag den här klänningen som jag bar på min kusins bröllop (jag har inte haft på mig den sedan dess, men vi kan ju alltid hoppas på en lika härlig sommar i år som 2018 och 2019… *peppar peppar*).

Den här gången hittade jag en blommig långkjol i tre av mina fem favoritfärger. Erin skojade om att det mesta jag bär går i en färgton av vinrött eller plommonlila. Finns det någon annan färg att tycka om? Jo, marinblått såklart. Kjolen finns på rea HÄR men tyvärr bara i antingen stl 34 eller 40. Jag tog en 36:a och skulle säga att den är som en europeisk 34:a. Så om du har storlek 38 vanligtvis så kan du nog ha 40. Det finns även en klänning i samma mönster.

Ihop med strumpbyxor kan jag använda kjolen nu under vintern men jag längtar tills jag får bära den utan. Idag såg jag vitsippor. Trots att den ruggigt fuktiga kylan letar sig ända in i benmärgen här i Malmö så gav det mig en strimma hopp att se våren kämpa sig upp ur jorden. Vi är på rätt sida av gränsen nu och dagarna blir allt längre.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.