Vardagslyx

Vår igen

Det fina vårvädret är tillbaka i Paris och i.veckan ska det bli 16-17 grader. Förhoppningsvis blir denna helgen bättre än förra då det mest regnade. Det är också dags att hitta alla mina vårskor. Var tusan har jag lagt mina ballerinaskor?

Nu blir det lunch på terassen. Jag testade en avokadowrap fran Pret a manger som öppnat alldeles vid kontoret. Vi får hoppas att den är god!

0

0 kommentarer

 • Hanna

  Åh det låter fint med lite vår. Kollade precis in Shanghaivädret och det verkar som att den är på gång här också 😊

  Ang. den franska restaurangen med enbart franska menyer så har det väckt en del uppmärksamhet. De har till och med fått en del kritik för det hela, men de är väldigt hjälpsamma och översätter hela menyn. Det hör också till saken att deras meny bara består av en griffeltavla med förätter, en med huvudrätter och en med desserter, så det är inte så jobbigt med översättningen 😉

 • Jenny

  Jag hat typ TUSEN par ballerinas, massa vinterskor men inga "mittemellanskor". Och det behövs nu. Attans! 😊 Njut åt mig med, will ya?

 • Mia

  Åh! Nej, vi blir inte bittra här hemma när vi ser såna här bilder. Nej då, inte alls. 😊

  Superskoj att jag hittade dig på facebook, kände att jag skulle vilja lära känna dig mer och kommer jag till Paris senare i år vill jag ju ha en date med donnan! Ellinor hittade mig och på den vägen fann jag dig, hoppas det är lugnt. 😊

  Bisous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.