C'est la vie

Upp till bevis

Fick reda på idag att på torsdag är det prov i skolan. Hahaha, det kan gå huuur som helst! 😛 Min franska vad gäller tal funkar ganska okej, men grammatiken är inte min starka sida. Prepositioner och subject är helt åt helvete… fattar noll! Oj oj, får nog plugga lite tills dess. Ska nog fråga Anna ikväll om hon kan hjälpa mig och förklara hur det funkar lite, för det känns som att jag bara behöver en förklaring i svenska.

Appråpå jobb, så hoppas jag att Philippe bakat sina goda tyska kakor i helgen. Jag fick lite smakprov i fredags och de var så sjukt goda! Mums. Dock har jag ju lovat mig själv nu att äta nyttigt och träna inför julen. Har till och med lovat både Ina och Emilie att jag ska ut och springa idag. Så jag får nog ta och göra det ikväll. Lovat är lovat. 🙂

Nu ska jag chilla lite och om någon timme är det dags för att dra till jobbet.

Tjing!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.