C'est la vie

Two is better than one


Färsk croissant till frukost!

Jag sover så himla dåligt för tillfället. Antagligen är det stress över att hitta lägenhet. Vi kanske inte heller borde titta på Ther Walking Dead precis innan vi går och lägger oss. Fast mest är det nog stress och miljöbyte. Och väldigt obekväma kuddar. Sen har jag aldrig förstått det här med att sova två personer under ett täcke. Jag tycker det är både obekvämt och opraktiskt. Antingen är det för varmt eller för kallt. När vi flyttar får det bli två täcken. Duntäcken.

Nu ska jag klä på mig och åka och möta upp Christophe. Lägenhetsjakt var det ja!

0

0 kommentarer

 • Anna . P

  Mums, vilken frukost!
  Hoppas du får sova gott snart, inge roligt alls ju att inte sova bra… 😟 Å hoppas ni hittar en lgh snart, sånt kan ju få vilken mage som helst att kajka ihop…

 • Jenny

  Jag kommer ihåg när jag alltid kollade på OZ innan läggdags (du vet den där läskiga fångelseserien från HBO). GUD vad jag drömde mardrömmar! Och när jag läste True Blood-böckerna också! Jätteofta vaknade jag och trodde att det var någon i rummet!

  Om du inte kan sova och stressar och är spänd kan du prova att ta magnesium. Jag fick rådet av min naprapat att ta 400 mg magnesium innan jag går och lägger mig (även om det står 150 mg på förpackningen). Det ska tydligen slappna av musklerna i kroppen och bidra till att tankarna inte "flyger ikring" så mycket. Jag vet ju inte hur din kropp är och så, så du kan ju googla runt lite, men det kanske hjälper? Spikmatta är annars något som nästan alltid hjälper mig att bli trött och slappna av när huvudet nästan sprängs av alla stresstankar.

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.