Shopping

Trots tusentals osynliga läsare


Man kan ha dem uppvikta eller som vanligt. Passformen är rak och lagom otight.

Här är byxorna som jag köpte igår. Ni minns kanske att jag skrev om dem för några dagar sedan.Sen visade de sig vara ganska populära så de var helt plötsligt slut överallt i min storlek. Damnit. Man skulle ju kunna tro att jag var Elin Kling eller något och inte borde skriva om saker jag vill ha innan jag köpt dem. Har jag tusentals osynliga läsare som inte syns på statistiken?

Som tur var så fanns de kvar i stl 36 på Triangeln. Och det var ett riktigt bra köp måste jag säga. Även om de kanske inte kan användas just nu. Hrm. Med tanke på minusgraderna och snön. Vad hände med alla tecken på vår? Alla kvittrande fåglar? Har de flugit till Madagaskar igen? Och största frågan av alla… varför fick inte jag följa med?

Men snart så kommer jag strutta runt med dessa på snöfria gator och värmande sol i ansiktet. Vänta bara!

Från H&M L.O.G.G, 249:-

0 kommentarer

  • malin/livingroom

    hmmm. det är nog inte samma som jag provade! Tror de kostade 199 kr men dina var tusen gånger snyggare! Det materialet i byxorna var så himla skrynkligt. dina är finare! =) ska nog slå till på dem istället. (om de nu finns kvar!) 😊 christine-effekt!

  • Jeanette

    Jättesnygga! Finns de i andra färger? Måste kolla 😊

    sv: Tack, tack! 😊 Jo, lite fint kan det ju vara. Idag är de ok eftersom solen är framme, men just när det snöar känns det lite deprimerande 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.