C'est la vie

Here we go again


Min mobil har coola effekter. Ser ni de små snöflingorna? När det regnar kommer det en vindrutetorkare och när det är sol skiner den över hela skärmen. Är ni inte ganska avundsjuka nu?

Jag skulle inte ha sett hela säsong 1 av The Walking Dead för det enda jag kunde tänka på när jag låg i sängen och försökte sova var zombies, blod och inälvor. Jag var helt ärligt rädd och låg och undrade om det var någon under min säng, haha! Vilket resulterade i att jag somnade 2 timmar efter att jag gått och lagt mig och sen sov jag oroligt. Jag vaknade någorlunda utvilad idag och strax därefter fick jag ett sms av Madde:

”Hej i snöyran. Hittade du chinosen igår? Du lär inte kunna använda dem på ett tag ;)”

Jag öppnade persiennerna och ville bara stänga dem igen, dra ner rullgardinen och sova i en vecka. WTF?!

Och jo Madde, jag hittade byxorna igår. Sista paret kvar i min storlek i hela Malmö! Jag är så himla glad att jag köpte dem. Jag ska visa dem sen. Som en pik till Gud att han ska fixa lite vår snart.
Men först ska jag ta en dusch och göra lite nytta. Ringa samtal, skicka mail, städa…

Hoppas ni får en fin dag!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.