C'est la vie

Travel Bird

 

 

Jag fick en idé om att åka till Paris första helgen i juni eftersom danskana är lediga den 5:e, men när priserna helt plötsligt hade gått upp till 2500:- t/r kände jag att det inte var värt det. Jag vill spara de pengar till min sommarsemester i juli. I stället bokade min tyska kompis Solveig en flygbiljett för att komma och hälsa på mig den helgen. Dessutom kommer Janneke hit för en konferens i maj, så jag får två besök på mindre än två månader. Det ska bli kul att visa dem ”mitt land”. När folk kommer hit som inte är svenskar blir det ju en helt annan upplevelse för dem. Det blir lite som att se det genom deras ögon. När Huiyen var här över jul så tog hon kort på allt, alltså exakt ALLT. Som hon sedan skickade till sin familj.

 

I mitten på maj åker jag iväg på en långhelg till en av mina favoritstäder, men innan dess ser jag fram emot ett par veckor på hemmaplan utan några resor. Även om jag älskar att resa så är det ju allt det där med logistik och planering som tar på krafterna. Packa/packa upp, släpa på tunga väskor, trötthet pga miljöombytet och pengar som går åt på tråkiga utgifter som transport till och från flygplatsen. 

 


 

Förresten var jag ikväll på ett riktigt mördarpass på gymmet. Sats har börjat med något som heter Bootylicious och det var helt sjukt. Jag kunde knappt gå efteråt, mina ben var som gelé, haha. Nu har jag precis gjort ny müsli och ska äta min sena middag innan jag totaldäckar i sängen. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.