C'est la vie

Totally lost

Den här fina från TIBI skulle jag gärna köpa.
Om jag hade haft 495 euro liggandes i madrassen. Tyvärr har jag inte det.

Jakten på en klänning gör mig alldeles matt. Sen får jag ju inget vettigt ur Christophe, som tycker att jag antingen ska köpa en tråkig ”klassisk” klänning i typ beiget(vem passar i beige egentligen?) eller en 200 euros klänning på Sandro som sen går sönder och jag inte kan reklamera eftersom de inte har något så självklart som reklamationsrätt i det här landet. Sen hade han en massa åsikter när han samtidigt inte visste vad det var för dresscode. Inga blommor, inte för kort, inte fult, chict men ändå klassiskt, något som min mamma skulle bära… okej..? Tror ni inte vi nästan blev ovänner?

Jag fick ringa Olivia och fråga som meddelade att hennes klänning var till halva låret(kort) och blommig(jaså där ser man).

Slutsats? Jag ska INTE lyssna på Christophe för han vet ingenting. Nu ska jag leta upp något som är fint på mig. Inte som andra tycker är fint som jag inte trivs i.

Gud så jag hade velat lägga denna tid och de pengarna på något roligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.