C'est la vie

Tillfälligt avbrott

Våren verkar har tagit en kort paus, men beräknas återkomma till helgen. Just nu är det 4 grader ute. Brr! Det blir att ta fram duffeln igen och hänga in trenchen i garderoben tillfälligt. Ja jag vet, det är ett jäkla tjat om vädret här på bloggen. Man skulle kunna tro att jag var sponsrad av smhi. Men än är jag svensk i själen.. och då gnäller man om vädret.

För att vara lite positiv så är jag för en gångs skull utvilad på en vardag. Och så skiner solen. Nu ska jag åka till jobbet, och för att inte riskera att förstöra denna morgon skippar jag metron och tar bussen i stället.

Ps, jag har tidsinställt ett inlägg till senare.

0 kommentarer

  • Malin

    Haha blir samma sak inne hos mig! Kanns som att vader och mat ar den enda jag nagonsin skriver om! Och kallt har det blivit har ocksa igen. Sa trist! Sitter och huttrar inne i var lecture-sal nu. 😟

  • annelie berg

    Men gud, jag skrek rakt ut första gången jag fick se eiffeltornet live, trodde aldrig att det skulle ske efter att ha drömt om det i hela mitt liv. Så coolt att du bor där! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.