Fun stuff

Thursday party


Leopardblus och guldskor blev gårdagens outfit.

Jag blev ganska stolt över mig själv igår. Jag kom hem strax innan sju från jobbet och fick ett meddelande från Tylman att alla skulle mötas 19.30. Stress! Lyckades duscha, sminka mig och klä på mig på 30 minuter. Inte likt mig direkt! Kunde inte få tag på Janis eftersom hennes mobil var avstängd. Men mötte Tylman, Anna och Manuel och vi gick till en bar. Köpte en tråkig ceasarsallad med torr kyckling(ångrar att jag inte sa som jag tyckte när servitrisen frågade mig om allt var bra med maten!) eftersom jag försöker äta lite nyttigare, men jag skulle tagit en burgare! Det tyckte Manuel också som inte riktigt förstod varför jag valde "tjejmat", haha!

Vi mötte upp en massa annat trevligt folk som jag inte träffat innan och gick till slut till en club precis vid Champs Elysées. Dansade som en tok och hade en riktigt rolig kväll, men det blev en ganska tidig kväll ändå, Var hemma strax efter kl 01. Janis, som till slut kom dit och som tydligen varit på IKEA hela kvällen(därav ingen mottagning på mobilen… det stora mysteriet i gänget… var hade Janis tagit vägen? :-P), ringde när jag var på väg till metron. "nooooo you can’t go home! Come back to the club!". Gick dit för att säga hej och Manuel, Janis och Laurent försökte med alla medel att övertala mig att dra vidare med dem men jag ORKADE BARA INTE. Jag var sååå trött.

Ikväll blir det packning, städning och sen sooova. I morgon ska jag INTE ställa någon väckare. Lyx!

PS. Fotade en massa igår… kommer senare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.