Fun stuff

Life is a party?

Igår var jag trött och totalt opepp för att träffa folk. Det är jag idag med iofs, känner bara för att kura in mig som en eremit och sova i ett dygn. Kanske ska ta och göra det på fredag?
haI alla fall så åkte jag hem och bytte om igår kväll. Skulle först till Janis nya lägenhet men det blev så sent så hon åkte i förväg till baren där de andra var. Var grymt hungrig eftersom jag inte ätit på nästan 9 timmar och efter att ha slösat nästan all min credit på telefonen för att ringa Janis och hitta stället de var på, så kände jag nästan för att åka hem igen.
Men efter en macka på Subway och en Gin&Tonic var jag på G. 😉 Träffade en massa trevliga människor, blev bjuden på sex on the beach(drinken då alltså…), pratade en massa franska och kvällen slutade med kinamat och svenskalektioner(har ni hört en fransman försöka prata svenska? Hahaha!).

Jag hade så trevligt att jag helt glömde bort tiden och helt plötsligt var det för sent för att hinna med sista Metron hem. Smartass man är. Jaja, jag kunde sova hos en kompis. Men jag somnade för sent och sov dåligt så idag mår jag som jag förtjänar. Man man borde inte dricka drinkar och somna sent när man ska jobba 9 timmar nästa dag, men man vill ju inte missa något kul! 🙂

Tyvärr glömmer jag hela tiden att ta kort, man är upptagen med att mingla och ha kul så det blir liksom bortglömt. Men om jag hänger med de andra ut ikväll igen så ska jag försöka komma ihåg kameran. De ska på nån klubb på Champs Elysées men jag får se om jag stupar när jag kommer hem ikväll. Hur mycket orkar man festa utan ordentlig sömn, med 9-timmars jobb med en 3-åring och med stress och dåliga mattider när man börjar närma sig 25 år?

Ja det återstår att se, haha! Fortsättning följer…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.