Fun stuff

Thursday Night Out

 

 

I torsdags träffade jag några tjejkompisar för torsdagsdrink. Vi hamnade först på en bar på rue Montmartre och rörde oss sedan vidare till ett ställe som Katrin tjatat om i flera veckor. Det var helt klart coolt och den söta servitören med australiensk dialekt gjorde kvällen ännu trevligare. Det tyckte särskilt Erika. Okej, vi andra var lika tagna av hans surfarlook. Se men inte röra 😉 Jag avlutade dock kvällen relativt tidigt och låg i sängen redan vid midnatt.

 

Första stället hette Le Coeur Fou och det andra heter Ball Room. Det senare var i en liiite högre prisklass. Jag tyckte dock inte min 13 euros drink var särskilt värd sitt pris. Men så är jag ju den som alltid kollar efter ”Happy Hour”-skyltar och tycker att 7 euro är dyrt för ett glas vin…

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.