C'est la vie

Back to life, back to reality

 

På stranden i Biarritz igår kväll.

 

Jag kan inte påstå att jag kände mig överlycklig när vårt tåg rullade in på Montparnasse vid två i eftermiddags. Det regnar och är kallt. Jag hade hellre stannat kvar i Biarritz. Gärna en vecka till. Tyvärr är vardagen här oundviklig och jag kom tillbaka till en tråkig nyhet som samtidigt gjorde mig lättad. En nödvändig förändring efter över en månad av stress och prövning. Det får bli en vändpunkt. Ett tecken på att saker och ting måste förändras. Jag är hoppfull men jag måste bara samla mig lite och hitta nya krafter.

 

Efter lite storstädning och påfyllning i kylskåpet ska jag nu ta en dusch. Sedan ska jag iväg för att träffa Sofia för ett innan-middagen-glas och tjejsnack på en mysig bar. Det är precis vad jag behöver just nu.

 

Så fort jag gått genom alla 152 bilderna från helgen och bröllopet ska jag berätta lite om Biarritz.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Man brukar ju ofta säga "inget ont som inte har något gott med sig" och en stängd dörr innebär ofta att nya öppnas om vi skall fortsätta med ordspråken 😉 Vad som än väntar dig är jag säker på att det kommer att bli till det bättre! Kram och lycka till!

  • amanda

    styrkekramar!! vet inte vad du tampas med men vet att det på något sätt alltid löser sig o blir lättare om tiden får gå ett par varv 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.