C'est la vie

They know it and we know it


Nyttig och god lunch


Badoit är fasiken godare än Ramlösa citrus. Då är den GOD mina vänner.


När jag gick en av de många vägar jag kan ta hem till mig från metro Victor Hugo så slogs jag av hur vackert det är på en av gatorna vid mig. Det är så lugnt och idylliskt. Tycker ni inte? Knappt ett ljud. Jag gillar mitt område.

Min valborg spenderades med att montera ihop en MALM-sängstomme. Jag har ju iofs redan monterat ihop en sådan innan, men ni vet ju hur det är. IKEA är genialiskt billigt och bra men det är helvetes tråkigt och jobbigt att pussla ihop skiten. Särskilt med en envis fransman som säger ”nej vänta lite nu” och ”okej, gör ingenting innan jag tittat”, ”är det verkligen DEN spiken?”. För i helvete, jag är inte helt bakom flötet bara för att jag är kvinna. Såklart visste jag precis vad jag gjorde, vilket han sen insåg och smörade som fan bara för att han inte litat på min tekniska och logiska förmåga. ”Neeej, jag litar på att du kan”. Jo tjena. Och tomten finns med eller?
Jag tror att killar ibland glömmer att vi kvinnor både är mer logiska och smarta. Men det gör inget, de vet att vi vet att de vet att vi är bäst. Hehe… 😉

Vi fick iafl ihop sängen och somnade trötta men nöjda över vår insats. Idag sov jag ut länge medans C och Geoffroy kämpade med en PAX-garderob och sen insåg de att hyllorna och galgstång inte fanns med. ”Måste man köpa allting i med? Jag trodde det ingick”. Suck, fransmän kan ju ingenting…

Sen gick vi och käkade en frunch på Dôme vid Villiers. En väldigt god ceasarsallad må jag säga. Nu är dock hungrig igen. Så jag ska ta mig en skål yogurt med müsli och jordgubbar medans jag glor på senaste Gossip Girl.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.