Weekend

The Weekend

 

 

Temperaturen i Malmö sjönk tolv grader över en natt. Igår var det 32 grader, idag 20. Jag tycker att det ska bli skönt att kunna sova lite bättre igen och njuter av att inte svettas 24/7. Dessutom kommer jag få min beskärda dos av het medelhavsluft om några dagar. Men vilken skön helg jag haft. Jag har ätit långa frukostar med färska jordgubbar, tränat lite, hängt i Västra Hamnen med vänner, tagit årets första dopp, fått lite färg på min bleka kropp, gosat med världens sötaste brorsbarn och återförenats med släktingar som jag inte sett på fem år. 

 

Nu är jag på väg till jobbet och tog ett par tåg tidigare än jag brukar. Jag måste åka till flygplatsen redan klockan ett på torsdag så jag får ta igen de timmarna nu som jag missar. Jag behöver även köpa en bröllopspresent och som vanligt är jag ute i sista stund. Varför lär jag mig aldrig? Jag är hopplös!

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ja, vilka underbara, varma och härliga sommardagar vi haft! Men jag håller med dig, efter gårdagens tryckande värme är det idag skönt att få andas lite frisk luft igen. Hoppas dock att värmen snart kommer tillbaka och att jag nu inte får dras med regn resten av semester 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.