C'est la vie

You’re the only thing that keeps me sane

 

 

Några bilder från i söndags när familjen samlades hemma hos pappa och Ewa. De har flyttat från Österlen till Skånes västkust till lilla Landskrona. Vädret var helt perfekt, och som ni ser var utsikten från balkongen slående vacker. Jag borde verkligen åka dit oftare. Det var en riktigt mysig eftermiddag och kväll. Sådär bra så att jag med motvilja åkte hem på kvällskvisten. Till skillnad från övriga medlemmar så skulle jag upp och jobba nästa morgon. Jag skulle förresten kunna äta upp min brorsdotter, hon är typ världens sötaste lilla sak. 

 

Jag kom precis till Malmö och hade tänkt träna efter jobbet, men jag funderar på att ge upp den idén. Jag känner mig helt slut. Egentligen behöver jag vila. Sedan det här med att lida av pms samma vecka som man ska på semester. Why? WHY?!? Allt irriterar mig idag. När två skitungar stod och frenetiskt bankade två tomma flaskor bakom mig i busskön var jag nära att ta flaskorna och slå dem i huvudet med dem. Ja, så känns det just nu. Undrar om Sats har någon Box-klass ikväll?

 

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Haha känner samma. Jäkla pms bara kommer o förstör allt. Jag kan börja lipa för inget och tänker "vad håller jag på med, vad är det för fel på mig" haha, orkar inte. Box hade nog hjälpt lite 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.