Paris

THE VIEW

Eftersom det är storm ute (igen) så fick det bli hemmakväll för min del. Jag har även hunnit med att städa köket, toaletten samt tvätta tre maskiner. Nu kollar jag på Hellenius Hörna. Fredrik Reinfeldt är med. Alltså jag gillar honom. Han verkar faktiskt vara en ganska trevlig och lättsam snubbe.

Förresten. Christophe rapporterar från Paris att han är trött på att kolla på lägenheter (de flesta har tydligen varit ”horrible”, då är det illa), men den goda nyheten är att nu har han hittat någonting bra. I vår kanske den här utsikten blir min närmsta granne. Nu håller vi tummarna att han får lägenheten!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.