C'est la vie

The Pursuit of Happiness

 

 

Trots en något sen kväll igår så känner jag mig förvånansvärt pigg denna morgon. Det här att bussar och tåg gått över till sommartidtabell har helt sprungit förbi mig, så när jag kom till stationen hade jag en kvart tillgodo. Jag köpte därför en kaffe och en minicroissant (med kanelfyllning – något frassarna borde ta efter enligt min åsikt!), sen satte jag mig en stund i solen. Sådant kan verkligen få en vanlig vardag att kännas lyxig. Jag kom nyss på att jag faktiskt känner mig allmänt tillfreds med livet. Jag var i en svacka för några veckor sedan, men nu känns det som att mycket av det mest var oro i onödan (plus väder-depp och pms). Jag har en tendens att haka upp mig på saker och stressa över sådant som det egentligen inte finns någon anledning att ens ägna en tanke åt. Antagligen är det för att jag tagit skada av tidigare händelser och är övertygad om att det ska hända igen. Fastän det troligen inte kommer göra Tänk, trettio år och fortfarande lär jag mig så mycket om mig själv hela tiden. 

 

Dessutom har jag egentligen inte många bekymmer. Om jag ska vara helt ärlig. Det är äntligen sommar, jag har ett jobb som jag trivs med, jag har människor omkring mig som får mig att känna mig uppskattad och om en vecka åker jag till Italien. Som jag längtar!! 

 

Vad har ni för semesterplaner mina vänner? Har ni satt en out of office på mailen eller jobbar ni precis som jag? 

 

0

0 kommentarer

 • teruko

  Som du vet åker vi till Paris om drygt två veckor. (Måtte temperaturen gå ner något där innan dess… Vi åker för att återuppleva bl a "Paris plages" på nytt, men 40 grader är lite väl häftigt!) Dessförinnan "jobbar" vi som kattvakter åt sonen, när han och familjen är på semester. Älskar katter, så det är en bonus! Önskar dig en härlig vistelse i Italien! Vart där ska du till?

 • Ellinor

  "Out of office" aktiverades redan förra torsdagen. De första dagarna av semester har dock varit fullt upp med flytt, men nu, lagom till högsommarvärmen så har vi tagit semester på riktigt och som vi njuter. Man behöver inte alltid åka så långt eller vara bort så länge. Ett par soldränkta klippor ute i skärgården är inte fy skam det heller 😉 Härligt att ha semester och resa att se fram emot! Kommer att bli toppen när det beger sig! Kram

 • Christine&OtherSweetStories

  Haha, fan vad roligt! Stort grattis!! 😊 Vad är det för jobb du ska börja på? Och tack så mycket. Önskar dig en kanonbra sommar! Kram

 • Christine&OtherSweetStories

  Tack tack! Jag ska till Genova 😊 Hehe, det kan jag tänka mig. Det är ju åtminstone underbart väder i Sverige. Hoppas du får njuta ordentligt av det. Kram

 • Christine&OtherSweetStories

  Nej när det är sådant här väder vill jag inte vara någon annanstans än i Sverige 😊 Njut av semestern! Kram PS, det blir kanske en tur till Göteborg i mitten på augusti. Hör av mig nät jag vet mer 😉

 • Christine&OtherSweetStories

  Ja fy, det är varmaste laget. Som tur är brukar sådana extrema värmeböljor inte vara så länge i Paris. Jag ska till Genova 😊Och tack så mycket, detsamma! Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.