Things I like

The Perfect Gift

 

 

Det är inte lätt att köpa presenter till mig när man inte känner mig. Jag är ganska kräsen och dessutom tycker jag inte om att få någonting dyrt i present som jag sedan vet att jag bara kommer glömma bort längst in i garderoben. Det känns hemskt när någon lagt mycket pengar på en present att bara låtsas som att man tycker om det och samtidigt veta att det bara varit bortkastade pengar. Mina allra närmsta känner mig väldigt bra. Jag har nog aldrig bytt en present som jag fått från mina vänner, min syster eller närmsta kusinen (när det kommer till pappa och mamma har jag alltid en önskelista, haha) om det inte varit så att jag redan hade det eller det var fel storlek. Inte heller har det legat oanvänt i garderoben för oftast har de köpt någonting som jag inte ens tänkt på att jag behöver förrän jag öppnat paketet. Ni vet, presenter med en fin tanke bakom.

 

Min svärmor och jag har inte alltid samma stil men hon lyckades däremot pricka in den perfekta julklappen till mig. Hon gav mig de här örhängena och det är precis vad jag letat efter. Ett par fina men ändå enkla örhängen med en turkos sten som passar till en middag ute eller en lite mer sober fest. Hon tyckte att de skulle ta fram färgen i mina blå ögon. Vilken fin tanke va? Jag blev jätteglad för dem!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.