C'est la vie

A Pretty Good Day

 

 

Min nyårsdag har gått i lugnets tecken. Efter brunch och film i soffan begav vi oss ner till 9:e och ett café jag ganska nyligen upptäckte. Vi drack kaffe, åt goda mini-desserter, googlade inspiration till en förlovningsfest med Hollywood-tema vi ska på nu i januari och pratade om planer för resten av veckan. Väldigt mysigt faktiskt och det var skönt att komma ut ett tag. Min fina kille gjorde sedan middag till mig (själv hade han ätit sig mätt på ost i smyg, haha) som han kom med på en bricka till sängen medans jag satt och jobbade på datorn. Ibland är han faktiskt ganska fin min pojkvän.

 

Nu har vi precis tittat på film och det är dags att lägga sig i sängen och läsa lite. Jag har fått låna ”Fifty shades of Grey” på franska av Katrin så den ska jag läsa nu.

 

Bonne nuit !

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.