Shopping

The One

I fler årtionden, nej vänta århundrade, har jag letat efter ett virkat brunt skärp i skinn. Varje gång jag varit inne i en butik så har jag kikat efter det. I lördags när jag var på en liten fönstershoppingrunda (ja det var ju det som var meningen, i alla fall för min del) med Linda var jag för en gångs skull inte på desperat jakt efter skärpet med stort S utan det liksom föll som från ovan. Gud VILLE att jag skulle ha det här skärpet (jag blir lite religös när saker går som jag vill). Att det sedan kostade 8 euro kändes ju ännu bättre. Lyckan var gjord när jag drog kortet i kassan (förutom efter ett par dagar då…) och det används redan flitigt.

Kommer från New Look.

0 kommentarer

  • Malin

    Alskar New Look, men ibland gar det hela sasonger utan att jag koper nagot dar, men sen, sen smaller det till och jag vill ha allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.