Shopping

The dress that never made it there in time

Jag har glömt visa er klänningen jag beställde till bröllopet från TopShop. Den hann ju aldrig komma fram. Här är den alltså. Lägg märke till mina misslyckade försök att ta en normal bild i spegeln. Den är för övrigt mycket ljusare än jag trodde. Mer en klarblå färg än den dova blå färgen som den hade på hemsidan. Men jag gillar den och det blir en fin sommarklänning!

Skorna kommer kosta mig 30 euro att posta tillbaka till England. Först tyckte mannen på postkontoret att jag skulle åka till England och skicka tillbaka dem. Ehh, jo. Det låter ju som en bra idé. Eller så var det den dummaste idén någonsin. Jag kan inte bestämma mig riktigt vad jag tycker.
Natalie, du får nog hjälpa mig att sälja dem på Ebay!

0 kommentarer

  • Gaymasen

    Bättre sent än aldrig? Haha. Tjusig iaf! 😊

    Och tack så mycket för fin kommentar. 😊

    Och du jobbar alltså där man hatar att få samtal ifrån när man jobbar. "Åhhh neeej vem larmar NUUUUDÅÅÅÅ?" hahaha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.