Paris Tips

Dyra flätor

Alldeles vid Tuileries ligger en butik som jag brukar gå förbi när jag ska hem till en kompis som bor där. Det är samma sak varje gång jag går förbi. Suktande fönstershopping. Begär. Just nu har de flätade bastväskor i alla dess färger som jag gärna lagt vantarna på. Men smakar det så kostar det. Det är dyrt som tusan och inte i en students budget.

Men för dig som åker till Paris i nu i sommar och har en stor hög shoppingbudget, så är det värt att kolla in. Förutom väskorna så är deras klänningar otroligt fina de med.

Jay Ahr, 2 rue 29 Julliet. Metro: Tuileries

0 kommentarer

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stup

  Svar:
  Haha, jag var i stort behov av kaffe på momangen, så det fick bli där 😉 Trodde att jag skulle få in en latte-typ, men nähä! 😉 skratt
  Det var jättehärligt i Paris – visserligen började fredagen med störtskurar, men det klarnade upp! 😊

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stup

  Svar 2:
  Ja, det är otroligt frustrerande med läkare som inte lyssnar, speciellt när man som patient är utbildad sköterska och känner till kroppen och kan propagera för vad man tror att det är och de ändå inte lyssnar =(
  Jag vet inte riktigt vad jag har än… men det pratas om hypothyreos, en underproduktion av sköldkörteln 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.