Paris

The bus to Luxembourg

Jag och Christophe bestämde oss för att åka på en utflykt i eftermiddags efter vår traditionsenliga söndagsbrunch. Vi kom överens om att åka ner till 5:e/6:e och promenera i Jardin du Luxembourg. Det var lite blåsigt men solen värmde ansiktet och tydligen ska graderna stiga framöver. Nu känner man att våren är nära.


Att åka buss i Paris är tio gånger trevligare än att åka metro. Bara så ni vet.


Man ser så mycket på vägen. Här åker vi över bron mellan Cité och St Michel. Notre Dame i bakgrunden.


Coucou!


Folk satt och njöt av solen eller promenerade runt dammarna.


Vilket även vi gjorde en bra stund. Jag tror till och med att jag fått lite färg i ansiktet. Eller så är det mina ytliga blodkärl igen.

0 kommentarer

 • Jenny

  Fast Le Luco ligger i sjätte! 😉Där bodde jag nämligen när jag bodde i Parran! Såg underbart ut. Le Luco kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

 • Ellinor

  Fantastiska bilder (som alltid)! Oh, vad jag saknar de gröna stolarna i Paris parker.
  Efter en snöig morgon, sprack himlen upp även här och det blev en riktigt fin eftermiddag som bjöd in till en härlig söndagspromenad.
  Bisous

 • Jenny

  Klart man får! 😉 Du vet när det är ens "hemmakvarter" blir man lite craaaazy. 😊 Le Luco = vad fransmännen kallar den (eller snarare parisarna). 😊 Vi fick lära oss det på franskaklasserna, och jag använder det mest för jag aldrig orkar skriva hela ordet! 😊 Ja, mat är gott, jag känner att min blogg sakta men säkert har förvandlats till en matblogg. Hade mycket hellre haft en Parisblogg, som du… Jag ska minsann skriva ett inlägg snart om all Parisinspo du gav mig tidare. Japp, så får det bli! Ha en fin kväll, hoppas det blir god mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.