C'est la vie

Céline Dion och Björn Ranelid


Jag älskar min ugn! Lagar helst all mat där i, hihi. Så fort jag orkar ta mig till svenska affären och köpa kardemumma och pärlsocker ska jag baka kanelbullar. Kanske nästa helg?

Christophe är iväg och tittar på fotbollsmatch på Parc des Princes ikväll så jag har PF (PojkvänsFritt) här hemma. Vilket innebär att Mariah Carey och Celine Dion spelats på högsta volym hela kvällen. Jag hann ställa in middagen i ugnen och sen ringde mamma. Efter en resumé av Björn Ranelids festivalbidrag (något man borde hålla koll på eller?) och Whitney Houstons begravning, är nu min kyckling klar. Så nu blir det god mat och Coca Cola med is framför lite Gossip Girl. En perfekt söndagskväll med andra ord.

Vad hittar ni på förresten?

0

0 kommentarer

 • Vickan

  Vad mysigt du har det. Jag skulle vilja bo hemma hos dig 😊 Själv har jag inte fått mycket gjort. Men jag tycker det är skönt att bara 'göra ingenting' emellanåt.

 • Maria

  Jag har aldrig förstått det här med svenskar som åker till Affären för att köpa kardemumma, det finns ju i vilken mataffär som helst! Eller måste det nödvändigtvis vara svensk kardemumma? Upplys mig Christine! 😉

 • Ida

  Hej och tack för en bra blogg! Ska nämligen till Paris på tisdag och tänkte höra lite tips på ytterplagg:) hur kallt/varmt har ni nu?

  Ha det bra,
  Ida

 • Anna . P

  Här bjöd söndagen på eftermiddagsbio, sen blev det bakpotatis med god röra & serier (Once upon a time) i soffan. Slappt & skönt, precis som det ska va en söndag!

  Å nu bjussar måndagen på strålande sol från blå himmel, så snart blir det att gå ut på en uppfriskande promenix. 😊

  Ha det gott!

 • Christine Svarar

  Anna: Det lät både gott och trevligt. Söndagsbio är så mysigt 😊

  Vi har sol här med. Hoppas du får en härlig måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.