C'est la vie

The beginning of the weekend

Ât god glass och myste framför en film igâr. Hade nästan glömt bort hur skönt det är att ta det lugnt och bara vara!

Imorse skulle jag ha âkt till Janis för att checka in hennes nya studio, och sedan skulle vi käkat frukost, men när jag vaknade sâ regnade det och jag kände mig allnänt yr pga all sömnbrist. Sâ jag föreslog brunch i morgon istället.
Jag gillar verkligen inte att avboka saker, det är bland det värsta jag vet. Dâ skäms jag. Har man bestämt nâgot sâ gör man det. Sâvida det inte dyker upp nâgot väldigt viktigt eller det händer nâgot som gör att man helt enkelt inte hinner eller kan ta sig dit. Min brist pâ regnvänliga kläder och huvudvärk fick vara min ursäkt.
Idag jobbar jag bara ett par timmar. Börjar inte förrän sent i eftermiddag. Ska âka in och handla lite grejer som jag behöver innan jag jobbar. Men jag fâr se om jag tar väskan idag eller om jag köper den i morgon istället.
Och ikvâll ska jag möta upp med en person jag träffade förra helgen för en drink eller tvâ pâ lämpligt ställe i Marais. Mysigt!
I morgon ska jag pâ nân utekonsert/bio med Emilie. Det blir nog en bra helg det här! 🙂

Av nâgon konstig anledning vill inte texten dela pâ sig. Eller ser ni radbrytningarna?0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.