C'est la vie

Take me away, a secret place, a sweet escape

Vi blev 30 minuter försenade igår och sen missade jag precis ett tåg så jag var hemma kl 01.15 inatt. I morse plingade tre arga hantverkare på min dörr ungefär som att någon hade dött eller det brann i huset. Tydligen fick man inte använda rören alls vilket jag inte blivit informerad om. Sjukt otrevliga var de dessutom. Jag fick åka till skolan i gårdagens smink och utan frukost i magen.

Jag har bara varit hemma i drygt 12 timmar och jag vill redan bort igen. Nu är jag i skolan för hemma känns det bara så ensamt och tomt. Jag behöver både packa upp och plugga ikväll men jag tror jag ska gå på AW i stället. Är det ok att beställa vatten? För det är allt jag har råd med just nu.

Ps, bilder från Strasbourg och Paris kommer inom kort. Stay tuned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.